جستجو
پرچم
En

مدارک اخذ ویزا


 مدارک لازم جهت اخذ ویزای موریس:

 گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ اتمام سفر 
 تکمیل فرم مشخصات فردی 
 پست الکترونیکی 
 2 قطعه عکس جدید رنگی با ابعاد 4 × 3 زمینه سفید تمام رخ 

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای روسیه و سوچی: 

 گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار + 2 قطعه عکس رنگی جدید  4 × 3 (زمینه سفید، تمام رخ بدون چرخش سر و شانه) + فرم مشخصات فردی
نکات مهم:
-عکس ها بایستی در اندازه 4*3، زمینه سفید و جدید باشند. نحوه قرار گرفتن بدن به نحوی باشد که سر و شانه ها در یک راستا، کاملاً رو به دوربین و بدون کوچکترین چرخش باشد. عکس هایی که به دلیل قیچی شدن کوچک شده باشند و یا اسکن شده باشند مورد تأیید سفارت روسیه نمی باشد.
-مسئولیت کنترل گذرنامه در خصوص هرگونه ممنوعیت خروج از کشور، تاریخ اعتبار و مهر ورود و خروج، پرداخت عوارض خروج از کشور، عکس و سایر مدارک مورد تأیید سفارت به عهده مسافر می باشد.
-زمان لازم جهت اخذ ویزای عادی حداقل 10 روز کاری می باشد. در صورت ارسال دیرتر مدارک، مبلغ   250/000 تومان به نرخ تور افزوده می شود.
-گذرنامه جداگانه برای تمامی مسافران (حتی کودکان و نوزادان) الزامی بوده و اخذ ویزا به صورت مستقل برای هر فرد صورت می پذیرد.
-تأمین ارز برای پوشش هزینه های مربوطه بر عهده مسافران می باشد.
-گذرنامه های کلیه مسافرین بالای 16 سال می بایست دارای امضاء باشند.

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای مسیرهای هند (کرالا، گوا و دهلی - آگرا - جیپور):

گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار و 2 صفحه‌ی خالی (امضای پاسپورت برای افراد بالای 16 سال الزامی است) + تمامی گذرنامه‌های قبلی +  
 قطعه عکس  5 × 5 رنگی، زمینه سفید، جدید، تمام رخ (بدون چرخش سر یا گردن، اسکن، فتوشاپ و بریده شده نباشد+ کپی از تمامی صفحات شناسنامه + تکمیل فرم مشخصات فردی به ‌صورت صحیح + گذرنامه‌های ملیت‌های دیگر

نکات مهم:

  • گذرنامه جداگانه برای تمامی مسافران (حتی کودکان و نوزادادان) الزامی است.
  • انگشت نگاری برای افراد بین 12 تا 70 سال الزامی است.
  • ارائه ی تمامی گذرنامه های قبلی الزامی است.
  •  کنترل اعتبار پاسپورت به عهده درخواست دهنده است.
  •  کنترل پاسپورت جهت ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر است.
  •  پاسپورت ها باید حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر داشته باشند.

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین:

 *اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار + سه قطعه عکس 4*6 رنگی زمینه سفید تمام رخ ،کپی صفحه اول و دوم  شناسنامه ، نامه تمکن مالی بانک (5 میلیون تومان به ازای هر نفر) به لاتین مشابه پاسپورت و تکمیل فرم مشخصات سفارت چین اجباری می باشد
نکات مهم :
زمان لازم جهت اخذ ویزای عادی 8 روز کاری می باشد. در صورت فوری شدن ویزا مبلغ 150/000 تومان به مبالغ فوق اضافه می شود.
مسئولیت کنترل پاسپورت مسافرین بابت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور بهعهده  مسافر  می باشد و این شرکت مسئولیتی در قبال صدور ویزا توسط کنسولگری نخواهد داشت.

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای سریلانکا:

گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ اتمام سفر + 2 قطعه عکس جدید رنگی زمینه سفید سایز 4×3 + تکمیل فرم مشخصات فردی
  • ویزای سریلانکا در بدو ورود در فرودگاه آن کشور صادر می شود و هزینه آن به عهده دلتابان می باشد.
  • کنترل اعتبار پاسپورت به عهده ی درخواست دهنده می باشد.
  •  کنترل پاسپورت جهت ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر می باشد.
  • پاسپورت ها باید حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر داشته باشند.

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای آفریقای جنوبی:

 - گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار از تاریخ سفر
- سه قطعه عکس جدید رنگی (زمینه سفید 4*3) 
- معرفی نامه از محل کار با ذکر میزان حقوق به انگلیسی 
- صورتحساب بانکی سه ماهه با ذکر تاریخ افتتاح حساب به زبان انگلیسی 
- کپی سند مالکیت (در صورت موجود بودن)
- تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت صحیح 
- کپی شناسنامه ( درصورتی که کودک زیر 18 سال باشد 2 نسخه ترجمه به زبان انگلیسی نیاز می باشد.) 
- ترجمه مدارک شغلی (جواز کسب و ...)

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل:

 -   گذرنامه با حداقل  شش ماه اعتبار از تاریخ سفر

-   گذرنامه‌ی قدیمی

-   سه قطعه عکس جدید رنگی، زمینه سفید با ابعاد 4 × 3  

-  معرفی نامه از محل کار با ذکر میزان حقوق به انگلیسی

-  نامه‌ی اشتغال به تحصیل برای دانش‌آموزان و دانشجویان (به لاتین)

-  پرینت بانکی سه ماهه با ذکر تاریخ افتتاح حساب (به لاتین)

-  ترجمه رسمی سند مالکیت (در صورت موجود بودن)

-  ترجمه رسمی شناسنامه (به لاتین)

-  کودکان زیر 18 سال که با والدین خود سفر نمی‌ کنند و یا تنها با یکی از آنان سفر می‌نمایند، رضایت نامه‌ی محضری از هر کدام از والدین که در سفر آنان را همراهی نمی‌ نمایند.

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای ژاپن:

1- گذرنامه متقاضی (گذرنامه های قدیمی هم ارائه شود)

2- یک نسخه فرم تقاضای ویزا (فایل PDF که از سایت سفارت ژاپن قابل دریافت است) 

3- 2 قطعه عکس 4.5*4.5 سانتی‌متر، زمینه سفید، جدید (نهایتا شش ماه اخیر)، بدون حاشیه، از روبرو، با حجاب یا بدون حجاب

4- شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )

5- کپی ویزاهای مهم قبلی مانند شنگن، انگلیس، آمریکا، کانادا 

6- مدارک شغلی:

- مشاغل آزاد: ترجمه‌ی رسمی دادگستری از جواز کسب یا روزنامه‌ی رسمی شرکت

- پزشکان: ترجمه‌ی رسمی دادگستری پروانه‌ی نظام پزشکی

- مهندسان: ترجمه‌ی رسمی دادگستری پروانه‌ی مهندسی یا مدرک عضویت در نظام مهندسی (اگر در شرکت دیگری شاغل هستند گواهی اشتغال به کار در آن شرکت را ارائه کنند)

- کارمندان اداره‌ها و یا شرکت‌های خصوصی: گواهی اشتغال به کار از شرکت و سازمان مربوطه به همراه بیمه* 

- پیمانکاران: ترجمه‌ی رسمی دادگستری مجوز ساخت آخرین ساختمان از شهرداری 

- مشاغل دولتی: ترجمه‌ی رسمی دادگستری حکم کارگزینی به همراه فیش حقوقی و بیمه*

-  دانش‌آموزان و دانشجویان: ترجمه‌ی رسمی دادگستری گواهی اشتغال به تحصیل

-  بازنشستگان: ترجمه‌ی رسمی دادگستری حکم بازنشستگی

* (افراد بیمه شده سابقه‌ی بیمه‌ی خود را پرینت کرده و به اداره‌ی بیمه‌‌ی مربوطه برده تأیید کنند و نامه‌ی تأیید شده را ترجمه‌ی رسمی دادگستری نمایند)

7-  پرینت از حساب بانکی به زبان انگلیسی (حداقل سه ماه و حداکثر 6 ماه قبل از اقدام برای ویزا، زمان صدور نامه‌ی پرینت بانکی حداکثر 5 روز قبل از اقدام برای ویزا باشد)، موجودی به ازای هر نفر حدوداً 25 تا 30 میلیون تومان باشد (میزان موجودی باید با گردش سه ماهه حساب بانکی متناسب باشد بنابراین از ارائه‌ی حساب‌هایی که موجودی بسیار بالا و غیر معقول دارند بپرهیزید)     


    عکس های مورد قبول سفارت ژاپن:
عکس فقط با سایز و مشخصات زیر مورد قبول می باشد.

1-سایز 4.5* 4.5 
2- زمینه سفید 
3- جدید نهایتا” در 6 ماه اخیر
4- بدون حاشیه 
5- صورت کامل و از روبرو
6- رنگی 
7- با حجاب یا بدون حجاب 
8- بدون عینک 
9- رعایت فاصله بالای سر و چانه با قسمت بالا و پایین کادر عکس
*عکس با چسب مایع به محل مربوطه در فرم تقاضای ویزا چسبانده شود.
*عکس هایی که با منگنه به فرم الصاق شود قابل قبول نمی باشد.

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای دبی:

 اسکن واضح پاسپورت که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
 یک قطعه عکس 4*3

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند: 

 اصل پاسپورت با 6 ماه اعتبار از تاریخ پرواز 
 یک قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه سفید
 کپی صفحه اول شناسنامه 
 کپی کارت ملی

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای سنگاپور:

 اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز 
 یک قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه سفید

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای بلغارستان

 اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار کامل، 
 یک قطعه عکس تمام رخ، رنگی، زمینه سفید (4.5×3.5 )،
 تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح،
 کپی تمامی صفحات شناسنامه روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه ، 
 کپی صفحه اول و دوم پاسپورت و صفحات دارای ویزا روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه ،
گواهی بانک به مدت حداقل 3 ماه،
در صورت رد شدن از سفارت سایر کشورهای اروپایی، کلیه مدارک مبنی برعلت رد شدن ویزا،
 گواهی اشتغال به کار جواز کسب ،پروانه ی مطب یا اساسنامه شرکت ،
{ موارد لازم به ذکر در ترجمه گواهی اشتغال به کار: نام و نام خانودگی / شماره گذرنامه / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت یاا موسسه / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره ( در صورتی که گواهی به صورت کپی باشد،نیاز به ترجمه دارد.)}
 چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 2 میلیون تومان برای هر نفر. 
{  نکات مهمی که در زمان صدور چک باید رعایت گردد: در وجه آژانس ثبت نام کننده/ بدون تاریخ / بدون ذکر عنوان بابت ضمانت برگشت در متن چک .. (صادرکننده ی چک شخصی است که شما را در سفر همراهی نمی کند.)}



مطالب مرتبط
وبگذر
اطلاعات تماس
تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از میرداماد، شماره 1166، ساختمان دلتابان

دفتر مرکزی:
دفتر تورهای روسیه:
دفتر تور امارات (ویژه همکاران):
دفتر کشور امارات:
نمابر:

426 222 22 - 021
202 902 22 - 021
933 920 22 - 021
123 555 142 - 97+
083 226 22 - 021

Instagram : Deltaban.ir  Telegram : DeltabanAgency
عضویت در سایت جهت اطلاع رسانی تورها
دلتابان
خبرنامه
 
چت آنلاین
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی دلتابان می باشد.
Follow
Show